Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5970456

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уникален номер на поръчката: 00738-2024-0001

Предвидени са дейности по хигиенно, санитарно обслужване и дезинфекция в сградите на Патентно ведомство на Република България - административната сграда и в сградата на Централна патентна библиотека, които включват ежедневно (ръчно), два пъти в годината основно (ръчно и машинно) и други дейности по почистване с материали на Изпълнителя.
Площта на административната сграда, предмет на услугите по почистване е около 3225 кв.м. и включва административни помещения, разположени на 6 етажа, санитарни възли, фоайета, стълбища и коридори. Площта на библиотеката е около 460 кв.м. и включва читалня, работни помещения, санитарни възли, фоайе, стълбище и коридор.
Поръчката включва и периодични доставки на консумативи, по видове, посочени в Техническата спецификация.
Целта на настоящата обществена поръчка е да бъде избран външен изпълнител, който да извършва ежедневно, основно почистване и други дейности, свързани с хигиенизирането на помещенията в административната сграда на Патентно ведомство на Република България.
Изпълнението на поръчката е съгласно Техническата спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/380624

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД