Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5811766

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 217005.01 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КИРКОВО

Уникален номер на поръчката: 00308-2024-0003

Предмет на настоящата Обществена поръчка е "Укрепване на улици и местни пътища на територията на община Кирково", разделена на 5 (пет) обособени позиции, както следва:
Обособена позиция №1: "Укрепване на улици в район Бенковски";
Обособена позиция №2: "Укрепване на улици в район Фотиново";
Обособена позиция №3: "Изграждане на подпорна стена в мах. "Долен Едил, км. Чорбаджийско, Укрепване на улица в мах. Ветрен, км. Чорбаджийско, Укрепване на МП км. Средско, Укрепване на МП Стрижба - Тихомир";
Обособена позиция №4: "Укрепване на улица до джамията, км. Орлица, Укрепване на улица, км. Вълчанка";
Обособена позиция №5: "Укрепване на улица Г. Бенковски, с. Долно Къпиново".
Предметът на настоящата обществената поръчка е укрепване на улици и местни пътища, които са собственост на община Кирково в т.ч.:

  •  изпълнение на строително – монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с Техническата спецификация и Количествената сметка;
  •  гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително - монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 31.07.2003г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.


Обект на поръчката: Строителство по смисъла на чл.3, ал.1, т.1, б. „а“ от ЗОП.

Описание на предмета на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV):

  • Основен предмет: 45000000 – Строителни и монтажни работи.


Прогнозна стойност: 217 005, 01 лв. без ДДС.

Пълният обхват на дейностите, включени в предмета на поръчката, са подробно описани в Техническата спецификация, Количествените сметки и в Проекта на договора за изпълнение на поръчката, неразделна част от настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/370931

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД