Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5791183

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 98000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

Уникален номер на поръчката: 00334-2024-0003

1. Предмет на поръчката
Предмет на възлагане с настоящата поръчка е „Доставка, внедряване, обучение и гаранционна поддръжка на Централизирана автоматизирана информационна система за деловодна дейност на Агенция „Митници“.
2. Обособени позиции
Не се предвиждат обособени позиции.
Съгласно чл. 187, ал. 4 от ЗОП Възложителят не е длъжен да предоставя мотиви за невъзможността за разделяне на обособени позиции на поръчката.
3. Прогнозна стойност
Прогнозната стойност на поръчката, определена в съответствие с разпоредбата на чл. 21, ал. 2 и 3 от ЗОП към датата на откриването й и при спазване на правилата на чл. 21, ал. 1 от ЗОП и чл. 27 от ППЗОП, е в размер на 98 000,00 (деветдесет и осем хиляди) лева без начислен ДДС.
Прогнозната стойност на поръчката е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури за нейното изпълнение. Предлаганата от участниците цена за изпълнение на поръчката не може да надхвърля посочения максимален финансов ресурс за изпълнение на поръчката. Офертите, съдържащи предложение за цена за изпълнение на поръчката, което надхвърля оповестената прогнозна стойност на поръчката, респективно максималния финансов ресурс за изпълнение на поръчката, ще бъдат предложени за отстраняване, поради несъответствие с това предварително обявено условие.
Предложените цени трябва да бъдат предложени в лева без ДДС, закръглени до втория знак след десетичната запетая. Същите следва да включват всички разходи на Изпълнителя, свързани с качествено и срочно изпълнение на предмета на договора.
В настоящата обществена поръчка Възложителят се възползва от възможността, предоставена от чл. 21, ал. 6 във връзка с чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП и ще възложи настоящата обществена поръчка по индивидуалната и стойност.
Общата стойност на сходните дейности, за които Агенция „Митници“ планира да обяви и проведе открита процедура за възлагане на обществена поръчка през 2024 година са в размер на над 8 000 000 лева без ДДС.
Предвид, че доставката, предмет на възлагане в настоящата обществена поръчка представлява самостоятелна обособена позиция, чиято прогнозна стойност не надвишава 156 464 лева и не надхвърля 20 на сто от общата стойност на поръчката, то на основание чл. 21, ал. 6 във връзка с чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП същата ще бъде възложена по индивидуаланата и стойност, а именно чрез събиране на оферти с обява.
 

URL: https://app.eop.bg/today/357308

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД