Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5533813

Публикувана на: 16.02.2024

Краен срок: 26.02.2024

Прогнозна стойност: 99900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ

Уникален номер на поръчката: 00426-2024-0014

Основната цел на настоящата обществена поръчка е да бъде избран изпълнител, който да извършва услуги, свързани с техническо обезпечаване на предстоящи събития и празници, които са част от дейността и програмата на отдел „Култура и духовно развитие” при Община Кюстендил, както и във връзка с всички други събития и кампании по инициатива на Общината.
Основните дейности, които се предвиждат да бъдат изпълнени включват – сценични конструкции и оборудване, монтаж/демонтаж на сцена и LED екрани, озвучаване, осветление, мултимедия, сценични специални ефекти, електроснабдяване – кабели и ел. табла, обслужващ технически персонал по дейности като се спазват специфичните изисквания на всяко конкретно събитие/мероприятие на Община Кюстендил.
Обекти на услугата са следните събития: „Кюстендилска пролет“, „Празник на черешата“, Културен форум „Панагия – Въздигане на хляба“, Летни културни празници „Кюстендилско лято“, „Празник на плодородието“, Коледно-новогодишни празници, както и всички други събития и кампании по инициатива на Общината.
*Описаните празници са прогнозни, а конкретните мероприятия и събития, за които следва да се предоставят услугите ще се изпълняват след заявка от Възложителя;

URL: https://app.eop.bg/today/360498

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД