Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5301266

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 21.11.2023

Прогнозна стойност: 78000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕ И АНАЛИЗИ

Уникален номер на поръчката: 02732-2023-0005

Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнение на строително- ремонтни работи за цялостен ремонт на открита терасата на третия етаж на централната сграда на сграден комплекс „Център по хигиена“, находящ се в гр. София, бул. „Акад. Иван Гешов“ № 15“, включително: къртене цокъл от мозайка, къртене и възстановяване на участъци с мозайка, грундиране с битумен грунд, полагане два  пласта черна хидроизолаци; направа на армирана тераколова замазка  с мрежа (4мм) върху хидроизолация, доставка и полагане на мозаечни плочи за външна употреба, направа на цокъл от мозаечни плочи или друга подходяща настилка за външна употреба, демонтаж стари и монтаж нови воронки и демонтаж стари и монтаж вертикални тръби до мазе и възстановяване след монтаж воронки в помещения, изкърпване фасада около прозорци и врати и боядисване с фасадна боя (лицева страна), подмяна на дограмата на двата входа  и прозорците към терасата, сваляне на строителни отпадъци (ръчно) и извозване  до сметище (вкл. такса).

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в ЧАСТ II. „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/341800

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД