Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5811615

Публикувана на: 21.03.2024

Краен срок: 31.03.2024

Прогнозна стойност: 86000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ.ИВАН РИЛСКИ" - РАЗГРАД АД

Уникален номер на поръчката: 00757-2024-0003

Предмет на настоящата обществена поръчка е: „Избор на оператор за изработка, отпечатване и доставка на ваучери за храна за нуждите на „МБАЛ „Св. Иван Рилски” -Разград” АД”.
 В предмета на поръчката няма обособени позиции, тъй като същият е неделим. Дейностите, предмет на поръчката, нямат разнороден характер, поради което най-целесъобразно е да бъдат възложени на един изпълнител. Възлагането на поръчката без разделяне на обособени позиции единствено гарантира постигане на оптимален резултат и предотвратява евентуалния риск от неефективно изразходване на финансовия ресурс. Също така, за издаване на ваучери за храна има специален разрешителен режим и само лице, притежаващо валидно Разрешение от Министерство на финансите за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна, издадено по реда на чл. 9, ал. 4 от Наредба № 7 от 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, издадена от министъра на труда и социалната политика и министъра на финансите има право да издава ваучери, поради което отпечатването и предоставянето, на ваучери за храна, не могат да бъдат отделени в отделни обособени позиции.

URL: https://app.eop.bg/today/372371

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД