Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5542657

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 07.03.2024

Прогнозна стойност: 155505.28 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АПРИЛОВ-ПАЛАУЗОВ 1861 НЧ

Уникален номер на поръчката: 06476-2024-0001

Почистване на покривна метална обшивка  - премахване на стара боя и ръжда, подготовка за обмазване с хидроизолация; Хидроизолационна обмазка на метална обшивка на покрив и борд; Доставка и полагане полимерна хидроизолационна обмазка; Ремонт / подмяна на воронки, уплътняване към покривна обшивка, монтаж на защитна мрежа; доставка и монтаж; Подмяна на водосточни тръби в интериора на сградата; доставка и монтаж; Почистване на покривна метална обшивка - премахване на стара боя и ръжда, подготовка за обмазване с хидроизолация; Хидроизолационна обмазка на метална обшивка на покрив и борд;  Укрепване на дървена покривна конструкция, без конструктивни изменения; доставка на дървен материал и монтаж; Ремонт на пропаднал таван в стълбищна клетка изразяващ се в премахване на стара мазилка и полагане на нова, без конструктивни изменения;  доставка на материали и монтаж на таван от гипсокартон,  шпакловка и боядисване с латекс в бял цвят. С оглед предвидените СМР и съгласно чл. 151, ал.1, т.1 от ЗУТ за извършване ан настоящите СРД не се изисква разрешение за строеж. Проектът  за ремонт е съгласуван с Министерство на културата  с писмо № СТ-84-714/13.12.2023г.
Максимален срок за изплънение на поръчката е 90 / деветдесет/ календарни дни, считано от деня на връчване на възлагателното писмо на изпълнителя.

 

URL: https://app.eop.bg/today/362998

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД