Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5228337

Публикувана на: 08.09.2023

Краен срок: 19.09.2023

Прогнозна стойност: 16000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МИЗИЯ

Уникален номер на поръчката: 00157-2023-0016

Предметът на поръчката включва консултантски услуги при управлението и отчитането на проект „Ремонт (рехабилитация и реконструкция) на улици и тротоарите към тях на територията на Община Мизия“.
Дейностите по предмета включват предоставяне на консултантски услуги при управлението и отчитането на проекта, които включват подготовка на документи за искания на плащания, доклади, отчети и всички изискуеми документи, съгласно изискванията на Управляващия орган; подпомагане процеса на документиране на изпълнението на проекта; съдействие и подкрепа на Възложителя при изпълнение на дейности, свързани с организацията и управлението на проекта; консултации във връзка с изпълнението на препоръки дадени от страна на РА - ДФЗ във връзка с проекта.

Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/329346

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД