Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5798626

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 79900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД

Уникален номер на поръчката: 00606-2024-0015

Обект на поръчката: Доставка. Поръчката е смесена по смисъла на чл. 11, като включва доставки и услуги, но доставките са на по-висока стойност и характеризират дейностите – основен предмет на поръчката.
Съгласно изискванията на здравните разпоредби е необходимо извършването на антибактериална обработка на водата чрез дозиране на хлориращ разтвор натриев хипохлорид - белина. В осем броя водоеми от ЕТР Долни Чифлик, ЕТР Аврен, ЕТР Девня и ЕТР Дългопол има монтирани импулсни  водомери/разходомери с цифров изход и липсва мрежово електрозахранване. Целта е процесът да се автоматизира и да се осигури извеждането на информация от работата на системите към съществуващата диспечерска система в ЦДП гр. Варна, чрез дистанционно наблюдение и управление на работата по мобилна мрежа на  GSM оператор. Извършването на доставка, монтаж и пускане в действие на тези системи, с автономно захранване и интегриране към съществуващата диспечерската система в ЦДП гр. Варна, описани подробно в техническото задание.

URL: https://app.eop.bg/today/366842

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД