Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5804903

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 02.04.2024

Прогнозна стойност: 81000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РОДОПИ

Уникален номер на поръчката: 00464-2024-0013

Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнение на доставка и монтаж на инверторни климатици  за нуждите за административни сгради, детски градини и пенсионерски клубове на територията на община Родопи в две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1: Доставка и монтаж на инверторни климатици за нуждите за административни сгради, детски градини и пенсионерски клубове на територията на община Родопи, включени в капиталовата програма на общината.
Обособена позиция 2: Доставка и монтаж на инверторни климатици за административни сгради, детски градини и пенсионерски клубове на територията на община Родопи при необходимост и по заявка.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в ЧАСТ II. „Техническа спецификация“ за всяка от обособените позиции, неразделна част от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370729

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД