Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5787838

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 42900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАКОВСКИ

Уникален номер на поръчката: 00575-2024-0007

Предметът на поръчката изисква да се изготви технически проект за реконструкция и конструктивно усилване на училищна сграда – незавършена на етап „груб строеж“, като функцията се променя от „училище“ на „детска градина“. Предвижда се обособяване на две яслени групи разположени на първия етаж, с необходимите по нормативни изисквания помощни помещения. На същия етаж ще бъде разположен кухненски блок, който ще обслужва цялата детска градина, като складовите помещения ще бъдат разположени в сутерена, предвижда се разделянето на потоците да става посредством товарен асансьор и отделна стълбищна клетка. На втория етаж ще бъде обособено помещение за изкуства, танци и спорт. Връзката към основната сграда ще става с „топла връзка“. Съществуващата конструкция на  сградата е скелетно – безгредова. Сградата има три нива - два надземни етажа и един полуподземен, спрямо външния терен, сутеренен етаж. Тя е проектирана и изпълнена по строителната система Е1-72 в първите си две нива, представляваща сглобяемо-монолитна комбинация от фабрично-изготвени стоманобетонни елементи – двуетажни колони и подови панели с кухини, монтирани и обединени чрез замонолитване и предварително напрягане на междуетажните конструкции в две взаимно перпендикулярни направления.
Имотът е собственост на възложителя-община Раковски.
Фаза на проектиране - еднофазно, като се изготви инвестиционен проект фаза „технически проект“.
Изпълнителят следва да осигури експерти - правоспособни проектанти за изготвянето на изискуемия технически проект.
Техническият проект следва да бъде изготвен съгласно изискванията на Закона за устройство на територията (ЗУТ), Наредба № 4 от 2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти (обн., ДВ, бр. 51 от 2001 г.) и приложимата нормативна уредба по проектните части, включени в обхвата на техническия проект.
Забележка: Пълно описание на предмета на поръчката се съдържа в Техническа спецификация – Приложение № 1.
 

URL: https://app.eop.bg/today/369311

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД