Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5927272

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 47720.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0011

Съгласно чл.3, ал.1, т.2 обектът на настоящата процедура е „доставка“. Предметът на обществената поръчка включва „Доставка чрез закупуване на посевен материал“ необходим за териториалните поделения на Южноцентрално държавно предприятие, гр. Смолян, същият описан по вид и технически характеристики в техническата спецификация – Образец № 1 от настоящата документация.
Доставката ще се извършва в срока, посочен в техническото предложение на лицето, избрано за изпълнител. Доставката е за сметка на Изпълнителя, като цената на доставката се включва в единичната цена на посевния и посадъчен материал.
Заявките за доставки може да се извършват по факс и електронна поща, заявени от съответното стопанство от нужния им вид и количество.
Доставките ще се извършват в предложения от участника срок, считано от датата на подаване на съответната писмена заявка от страна на съответното териториално поделение.
Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции.
  Дейността, предмет на поръчката няма разнороден характер, поради което най – целесъобразно е възлагането й на един изпълнител. Предметът на поръчката попада в една група доставки съгласно Общия терминологичен речник (CPV) и не включва разнородни дейности. Възлагането на поръчката на различни изпълнители би създало технически и организационни затруднения за възложителя при изпълнението на обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/372349

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД