Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5339870

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 11000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕНЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00182-2023-0021

Предмет на настоящата обществена поръчка е доставка на гуми за служебни МПС на Община Венец (в т.ч. монтаж, демонтаж, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти и др.).
В предмета на обществената поръчка са включени:

  • доставки на нови гуми, както и услугите, свързани с тях (демонтаж, монтаж, баланс на гуми и др.) с цел обезпечаване служебните МПС собственост на Община Венец.
  • отделните услуги, свързани с ремонт на гуми (демонтаж, монтаж, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти и др.) с цел обезпечаване служебните МПС собственост на Община Венец.
  • услуги по смяна на гуми (собственост на Възложителя) - демонтаж, монтаж и баланс – извършва се при подготовка на служебните МПС за използване през пролетно - летния и есенно-зимния период и при необходимост.

Доставката, монтажът, демонтажът, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти, смяната на гуми и др. ще се извършват в сервизна база, посочени от Изпълнителя на територията на Община Венец.
Дейностите, предмет на обществената поръчка, ще се осъществяват след предварителна заявка до Изпълнителя, в зависимост от текущите нужди на Възложителя.
Участникът следва да предлага пълната номенклатура автомобилни гуми, предвидени в техническите спецификации, и всички видове услуги, свързани с тях (монтаж, демонтаж, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти, смяната на гуми и др.).
Доставките ще се извършват периодично в количества, определени по предварителни писмени заявки на Възложителя, съобразно нуждите на Възложителя.
Възложителят ще приема и заплаща само количествата и видовете, които е заявил и които са доставени при условията на договора.

Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка е подробно описана в Техническата спецификации неразделна част от документацията за обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/344988

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД