Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5963681

Публикувана на: 12.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 70695.74 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство
  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0017

Пълният обхват на поръчката включва избор на изпълнител за доставка и монтаж на PVC и прилежащи части и аксесоари, подмазване и боядисване около монтираната дограма с включени материали и боя, извозване и изхвърляне на демонтирана стара дограма, за подръжката на сградите на УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ АД на ул. „Генерал Столетов“ № 2, гр. Стара Загора.
Обособени позиции  -   Обществената поръчка не се разделя на обособени позиции.
Място на изпълнение: Мястото за изпълнение на поръчката е сградният фонд на УМБАЛ „ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД,  находяща се в гр. Стара Загора на административен адрес град Стара Загора, ул. „Генерал Столетов“ № 2. В техническата спецификация са посочени конкретните места за монтаж на дограмата.
Срок за изпълнение на поръчката: Срокът за изпълнение на предмета на поръчката е до 60 (шестдесет) дни, считано от датата на подписване на договора с избран от Възложителя изпълнител и получено от Изпълнителя  възлагателно писмо. Срокът тече от по-късната от двете дати.
Максималната прогнозна стойност на обществената поръчка е 70695.74 лв. без ДДС.
При възникване на непредвидени видове работи, извън посочените в Техническата спецификация, единичните цени следва да се докажат с анализи, формирани на база на показателите за ценообразуване, предложени от участника, избран за изпълнител в т. 6 от ценовото му предложение (съгласно представения образец – Приложение № 3 и № 3А) и цени на материалите, одобрени от Възложителя, но стойността на непредвидените работи е до 8 % от стойността на договора и не може да надхвърля тази стойност. В случаите на поетапно възлагане изпълнението на поръчката, стойността на непредвидените разходи ще се отнася до конкретното възлагане и общият сбор на всички непредвидени разходи при поетапно възлагане не може да надвишава 8%.
Предложената от участниците цена за изпълнение на поръчката следва да включва единичните цени на всички видове работи, съгласно техническата спецификация и ценовото предложение на участника, както и всички разходи по изпълнение на предмета на поръчката, в това число и разходите за отстраняване на всякакви дефекти до изтичане на гаранционния срок и не подлежат на увеличение по време на срока на договора.
Начин на плащане: Плащанията се извършват само за възложени, действително извършени и с необходимото качество видове работи, съгласно двустранно подписан/и възлагателен/и лист/ове, в т.ч. авансово и окончателно.
Само изцяло завършена и одобрена работа може да се актува и да бъде приета за заплащане. Актуването става по действително извършени количества строителни–монтажни работи и/или ремонтно строителни–монтажни работи.
       При поискване от страна на изпълнителя Възложителят може да изплати авансово 20% от сумата в съответния възлагателен лист, в срок до 15 /петнадесет/ календарни дни от представяне на следните документи:  – възлагателен лист;  – оригинална фактура за стойността на аванса; 
 – гаранция, която обезпечава авансово предоставените средства, която да е в размера на тези средства. Гаранцията се освобождава до три работни дни след връщане или усвояване на аванса.

URL: https://app.eop.bg/today/380033

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД