Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5541511

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 17000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Уникален номер на поръчката: 02538-2024-0003

Доставка на санитарно-хигиенни и почистващи материали, полиращи продукти и др. за нуждите на ВП, АГП, НСлС, АЕДП и учебните и почивни бази на ПРБ.
Обществената поръчка е запазена от възложителя за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, на основание чл. 12 от ЗОП.
В обществената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в обществена поръчка са подадени оферти както от лица, за които тя е запазена, така и от други лица, първо се разглеждат офертите на лицата, за които обществената поръчка е запазена, така и от други лица, първо се разглеждат офертите на лицата, за които обществената поръчка е запазена. Офертите на останалите лица се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица, за които обществената поръчка е запазена.

URL: https://app.eop.bg/today/359857

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД