Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5349373

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 209194.20 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ"

Уникален номер на поръчката: 05879-2023-0001

Обхватът на строително–монтажните работи включват текущ вътрешен ремонт на сградата на ОУ «Христо Ботев» с. Ново Паничарево, влкючително:

  • изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всякакви услуги и дейности, необходими за изпълнение на строително- ремонтните дейности в съответствие с техническата спецификация;
  • отстраняване на дефекти.

Изпълнителят ще осъществява възложените му дейности, съгласно изискванията на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконови нормативни актове.
Всички разходи, свързани с изпълнението на поръчката ще се считат за включени в офертата на Изпълнителя в Количествените сметки.
Изпълнителят е задължен да извършва всички СМР в съответствие с изискванията от нормативната уредба, както и изпитвания на вложените материали по време на строителството.
 Да бъдат спазени всички български стандарти и еквивалентни такива приравнени и въвеждащи европейски и международни такива технически еталони в строителството;
След приключване на СМР, строителната площадка трябва да бъде изчистена и околното пространство - възстановено.
•      Работата да се извършва по време на нормалните работни дни. Когато временно работата трябва да се извършва в извънредни часове, изпълнението трябва да се съгласува с Възложителя;
•      Средства за указване на първа помощ; Изпълнителят ще предостави за лицата под негов контрол на обекта нужните лични предпазни средства и облекло;
•      Изпълнителят трябва да организира обекта и методите си на работа по такъв начин, че всички те да са безопасни;
•      Осветление на работните места и обекта;
•      Противопожарно оборудване.
Всички видове работи да се изпълняват съгласно изискванията на действащите нормативни актове, строителни правила и норми. Вложените материали и изделия да отговарят на изискванията на “Наредба за съществените изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти”. За доказване на качеството при доставката всяка партида или количество трябва да бъдат придружени от съответните сертификати и декларации за съответствие, при това преди доставката те ще бъдат одобрявани от Възложителя.
  Техническото изпълнение на строителството трябва да бъде изпълнено в съответствие с изискванията на българската нормативна уредба, техническите спецификации на вложените в строежа строителни продукти, материали и оборудване, и добрите строителни практики в България и в Европа.
Изпълнителят е задължен да изпълни възложените работи и да осигури работна ръка, материали, строителни съоръжения, заготовки, изделия и всичко друго необходимо за изпълнение на строежа.
Изпълнителят точно и надлежно трябва да изпълни договорените работи според Техническата спецификация на Възложителя и с качество, съответстващо на БДС или еквивалентно/и. Да съблюдава и спазва всички норми за предаване и приемане на СМР и всички други нормативни изисквания. При възникнали грешки от страна на Изпълнителя, същият да ги отстранява за своя сметка до приемане на работите от страна на Възложителя и от съответните държавни институции.
Общият срок за изпълнение на строително-монтажните работи е 60 (шестдесет) календарни дни.  Срокът за изпълнение на СМР започва да тече от датата на получаване на покана за започване на изпълнението и съставяне на протокол за предаване на обекта за изпълнение. Изпълнението на дейностите по договора  се считат за окончателно приключени с  подписването на приемо – предавателени протоколи за приемането на обекта.
 

URL: https://app.eop.bg/today/345427

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД