Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5418214

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 04.01.2024

Прогнозна стойност: 63711.22 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕЛЕНЕ

Уникален номер на поръчката: 00661-2023-0020

Изпълнение на СМР за обект: „Преустройство на сграда с идент. 03366.602.1114.1  в УПИ I, стр. кв.128 по плана на гр. Белене в “Туристически информационен център и Автогара“.

ОПИСАНИЕ НА ПРЕДВИДЕНИТЕ СМР
Преустройството на сградата е свързано с решаването на проблеми в две основни направления:
1) съвместяването на две функции: Автогара и Туристически информационен център:
2) ремонтните работи по сградата, които ще създадат условия за съвместно обитаване на двете функции.
Изпълнение на СМР: С проектната разработка се предвижда ремонт на помещенията и ремонт на покривите на сградата на Автогарата в гр.Белене.
- Ремонт на топъл едноскатен покрив с външно водоотвеждане и покритие от „Бардулин“;
- Ремонт на плосък покрив над пероните с хидроизолация от битумни мушами и с воронки отвеждащи водите от покрива;
- Преустройство и ремонтно - възстановителни работи вътре в сградата;
- Ремонтно -възстановителни работи по фасадите;
- Ремонтно - възстановителни работи и благоустройствени мероприятия по дворното пространство.
Към дейностите на поръчката се включва и доставка и монтаж на видеонаблюдение, СОТ, съответно окабеляване и ел. инсталации.
За изпълнение на ремонта да се използват съвременни висококачествени материали, системи и технологии. Видовете работи, следва да са съобразени с техническото решение на инвестиционния проект.

Срок за изпълнение на СМР дейностите - минимален от 90 календарни дни и максимален до 250 календарни дни. Срокът за изпълнение започва да тече, считано от датата на подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и за определяне на строителна линия и ниво на обекта - съгласно Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството между Възложителя и Изпълнителя, и приключва с подписването без забележки на Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа (част, етап от него) – Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба № 3 от 31 юли 2003 г.  Обектът е ПЕТА категория, съгласно издаденото разрешение за строеж от Главния архитект на Община Белене. Подробни указания, описания и изисквания за изпълнение на СМР са дадени в Техническите спецификации – неразделна част от документацията, техническо и ценово предложение, с описаните в тях дейности и приложените към документацията на поръчката одобрен инвестиционен проект, Разрешение за строеж, проекта на договор.

Максимално допустима стойност на ценово предложение: 63 711,22 лв. без вкл. ДДС. Не се предвижда финансиране на непредвидени разходи!

URL: https://app.eop.bg/today/350387

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД