Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5153975

Публикувана на: 08.08.2023

Краен срок: 24.08.2023

Прогнозна стойност: 28900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф.Иван Митев ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00870-2023-0024

Предметът на поръчката: "Доставка на хигиенни материали за нуждите на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев” ЕАД, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП и включва 3 обособени позиции:
Обособена позиция 1: Сапун и почистващи препарати
Обособена позиция 2: Кофи и кутии
Обособена позиция 3: Полиетиленови пликове и чували
Във връзка с чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, предметът на обществената поръчка е включен в Утвърден с Решение 591/18.07.2016 г. на Министерски съвет Списък на стоките и услугите съобразно Общия терминологичен речник, които са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански обекти, чиято основна цел е социално и професионално интегриране на хора с увреждания или хора в неравностойно положение. На основание чл. 12, ал. 5 от ЗОП могат да участват лица, при условие, че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение регистрирани най-малко три години преди датата на откриване на процедурата и да отговарят на чл. 12, ал. 6 от ЗОП. В тези случаи участниците трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка и да отговарят на условието, предвидено в чл. 12, ал. 6 от ЗОП – да могат да изпълнят най-малко 80 на сто от предмета на поръчката със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
Оферти могат да се подават и от други заинтересовани лица, но те се разглеждат, само ако няма допуснати оферти от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, които отговарят на условията предвидени в закона.

 

URL: https://app.eop.bg/today/322482

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД