Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5511855

Публикувана на: 29.01.2024

Краен срок: 09.02.2024

Прогнозна стойност: 99000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ"

Уникален номер на поръчката: 02615-2024-0001

Предмет на настоящата обществена поръчка е издаването, предоставянето и администрирането /ежемесечното зареждане/ на ваучери за храна на електронен носител /персонализирана карта/, по смисъла на Наредба № 7 от 9 юли 2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като оператор (наричана по нататък Наредба № 7), във вр. с чл. 209а, ал. 2 от ЗКПО за  служители на СУ „Любен Каравелов“  гр. Несебър.
Възложителят заявява на Изпълнителя необходимия брой персонализирани карти, които следва да му бъдат доставени, съобразно текущия брой на служителите, които ще ги ползват.
Към датата на обявяване на обществената поръчка прогнозно количество електронни носители (карти) е 125 броя.
Предоставяната карта следва да позволява зареждане на всякаква сума до 200,00 лв., която може да се ползва частично в обекти на доставчици, сключили договори с оператора, които разполагат със система за разплащания на POS терминали. Всяка карта следва да има персонален идентификационен код (ПИН).
Наличните персонализирани карти се зареждат ежемесечно с електронни ваучери за конкретната сума съгласно предварителна заявка на Възложителя до Изпълнителя. В заявката се посочват картите на кои служители (конкретните персонални карти, подлежащи на зареждане) следва да бъдат заредени с електронни ваучери и съответно на каква стойност.
Изпълнителят изпълнява заявката в срок до 5 (пет) работни дни, считано от получаване на плащане на номиналната стойност на ваучерите и дължимото му възнаграждение, срещу проформа фактура.
Срокът на изпълнение на поръчката е 12 /дванадесет/ месеца от датата на подписването на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/355792

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД