Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5940324

Публикувана на: 03.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 110000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ГЕО МИЛЕВ"

Уникален номер на поръчката: 02045-2024-0002

Възложителят обявява настоящата обществена поръчка по чл. 20, ал. 3, т. 1 от ЗОП, с предмет: „Инженеринг за изграждане на открита спортна площадка в двора на Средно училище „Гео Милев, гр.Варна“.
С настоящата обява за събиране на оферти следва да се осигури избор на изпълнител, чрез който да се постигне цялостно, комплексно решение, което да обезпечи нуждата на общината от изграждане на съоръжение – с метални конструктивни елементи, което да служи за хале/гараж за техника. За постигане на тази цел се предвижда в рамките на настоящото възлагане да се изпълнят:

  • Проектни услуги - техническо обследване за идентифициране на конкретните дейности за изпълнение за постигане на необходимото проектно решение, чрез изготвяне техническа документация за изграждането на обект: „Изграждане на открита спортна площадка в двора на Средно училище „Гео Милев, гр.Варна“, в УПИ УЧИЛИЩЕ, кв.8 по плана на ж.к.Младост 2, ПИ 10351.3512.158“ и осъществяване на авторски надзор по време на строителството. Проектантският екип на изпълнителя е длъжен да упражнява авторски надзор по време на строителството по всички части на проекта съгласно чл. 162 от ЗУТ. Проектантът по съответната част трябва да присъства при съставянето на всички актове и протоколи, изискващи участие на проектант, задължителни съобразно категорията на строежа съгласно изискванията на Наредба № 3 от 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството. 
  • Изпълнение на предписаните строителни работи, съгласно изготвената проектна документация. Гаранционните срокове за обекта са съгласно Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, като същите започват да текат от датата на издаване на Разрешение за ползване на строежа.
  • URL: https://app.eop.bg/today/377914

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД