Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5170644

Публикувана на: 15.08.2023

Краен срок: 11.09.2023

Прогнозна стойност: 5000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНА ДИРЕКЦИЯ НА НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ - БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00530-2023-0066

Предмет на поръчката: Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация при необходимост в сградите (и прилежащите към тях площи) на ТД на НАП Бургас, в гр. Бургас, УБ Поморие, гр. Сливен и гр. Ямбол”, разделен на следните обособени позиции:
Първа обособена позиция: „Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация при необходимост в сградите (и прилежащите към тях площи) на ТД на НАП Бургас, в гр. Бургас и УБ Поморие ”, с максимално допустима стойност 3 250.00 (три хиляди двеста и петдесет) лева без ДДС и срок на изпълнение на договора 36 (тридесет и шест) месеца, или до изчерпване на максимално-допустимата му стойност, считано от датата на получаване на уведомление, че предоставянето на услугите е необходимо (изпълнението следва да започне), направено след приключване на предходен договор чрез координатора/отговорника на договора от страна на Възложителя. Уведомлението за започване на услугите дезинфекция, дезинсекция и дератизация ще бъде отправено и към двете страни по договора. 
Втора обособена позиция: „Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация при необходимост в сградите и прилежащите към тях площи на ТД на НАП Бургас, в гр. Сливен и гр. Ямбол ”, с максимално допустима стойност 1 750.00 (хиляда седемстотин и петдесет) лева без ДДС и срок на изпълнение на договора 36 (тридесет и шест) месеца, или до изчерпване на максимално-допустимата му стойност, считано от датата на получаване на уведомление, че предоставянето на услугите е необходимо ( изпълнението следва да започне ), направено след приключване на предходен договор чрез координатора/отговорника на договора от страна на Възложителя. Уведомлението за започване на услугите дезинфекция, дезинсекция и дератизация ще бъде отправено и към двете страни по договора.

URL: https://app.eop.bg/today/323724

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД