Социална услуга

Обявлението е в архива.
5480391

Публикувана на: 15.01.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

ОБЩИНА ПЛОВДИВ
Пловдив, 4000, пл. „Стефан Стамболов” №1         тел: (032) 656 701, факс: (032) 656 703

На основание чл. 91, ал. 2 от Правилника за прилагане на закона за социалните услуги  и във връзка със Заповед № 24ОА-65/11.01.2024 г. на Кмета на Община Пловдив 

О Б Я В Я В А

КОНКУРС 

За възлагане управлението на социална услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция за деца от рискови групи”, с адрес на предоставяне: гр. Пловдив, ул. ”Неофит Бозвели ” № 38, с капацитет 50 места, при условията на чл. 91 – 93 от ППЗСУ

I. Условия за участие и изисквания към кандидатите:
1. В конкурса могат да участват кандидати, които са:
1.1 Български физически лица, юридически лица, регистрирани по смисъла на  Търговския закон и ЮЛНЦ, създадени по реда на ЗЮЛНЦ.
1.2 Чуждестранни физически или юридически лица от държавите - членки на Европейския съюз, или от други държави - страни по Споразумението за Европейско икономическо пространство, регистрирани като търговци съгласно националното си законодателство.
1.3 В конкурса могат да участват обединения от лица (сключили партньорско споразумение), като водещата организация следва да отговря на условията за участие и изискванията към кандидатите. 
1.4 Кандидатът трябва да има издадени лицензи за социалните услуги;
1.5 Лицензите на кандидата да не е бил отнеман на основание чл. 158, ал. 1, т. 1 – 6 при условията на чл. 148, ал. 4 от ЗСУ;
1.6 Лицензите на кандидата да не е бил отнеман на основание чл. 158, ал. 1, т. 7 от ЗСУ. 

2. Изисквания към кандидатите: 
2.1. Опит в предоставяне на социални услуги в общността, свързан с конкретната целева група; 
2.2. Наличие на работен капацитет и подходяща квалификация на персонала; 
2.3. Да са доставчици на социални услуги, разполагащи с възможност за привличане на допълнителни средства за изпълнение на стандартите и критериите за социални услуги, регламентирани в Закона за социалните услуги и Правилника за прилагането му и нормативната база по свързаност;

3. В конкурса не може да участва кандидат, който:
3.1 Е обявен в несъстоятелност или е в производство по обявяване в несъстоятелност;
3.2 Се намира в ликвидация;
3.3 Е лишен от право да упражнява търговска дейност;
3.4 Има парични задължения към държавата, установени с влязъл в сила акт на компетентен орган, или задължения към осигурителни фондове, освен ако компетентният орган е допуснал разсрочване или отсрочване на задълженията;
3.5 Е осъден с влязла в сила присъда за престъпления против собствеността или против стопанството, освен ако не е реабилитиран;
3.6 В управителните органи на кандидата членуват лица, които заемат ръководна длъжност в администрацията на Община Пловдив.

4. Изискванията по т. 3.3 и 3.5, се отнасят за управителите и за членовете на управителните органи на кандидатите, а в случай, че членове са юридически лица - за техните представители в съответния управителен орган.


II. Дата, час и начин на провеждане на конкурса
Конкурсът ще се проведе на 01.03.2024 г. от 10.00 ч. от комисия назначена от Кмета на Община Пловдив на два етапа, както следва:
Първи етап: Комисията назначена със заповед на кмета разглежда представените от кандидатите документи, проверява наличието и редовността им. Кандидат, който не отговаря на условията за участие се отстранява.
Втори етап: Комисията разглежда, оценява и класира представените програми  за предоставяне на социалната услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция за деца от рискови групи”.
Предложенията се отварят, разглеждат и оценяват по реда на тяхното постъпване.
Комисията съставя протокол за разглеждането, оценяването и класирането на кандидатите.

IIІ. Краен срок и място за подаване на документи:
1. Предложенията се представят до 17:00 часа на 29.02.2024 г. в Деловодството на Община Пловдив, стая № 2, пл. „Стефан Стамболов” № 1, гр. Пловдив;
2. Конкурсната документация се предоставя безплатно в Дирекция „Социална политика” на Община Пловдив на адрес ул. „Петко Д. Петков” 6А и се състои от: Копие от Заповед, Формуляр за бюджет и Проекто – договор.
3. Кандидатът представя документите в запечатан непрозрачен плик. При приемане на предложенията върху плика се отбелязват – входящ №, дата и час на внесеното предложение и тези данни се вписват във входящ регистър, за което на вносителя се издава документ.
4. Предложения изпратени по пощата, не се приемат. Предложения, подадени след крайния срок, също не се приемат. До изтичане на срока за подаване на предложенията всеки кандидат може да промени, допълни или оттегли предложението си.

Подробна информация във връзка с провеждането на конкурса може да бъде получена от Дирекция „Социална политика” на Община Пловдив.
Адрес и телефон за контакти: гр. Пловдив, ул. „Петко Д. Петков” № 6А, тел. за връзка: 0889404611.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД