Ремонт на фуги по фасади по алпийски способ

Обявлението е в архива.
5778606

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 13.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА РЕМОНТ НА ФУГИ ПО ФАСАДИ ПО АЛПИЙСКИ СПОСОБ

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-31/ 07.03.2024г. на Управителя, открива процедура за избор на Изпълнител въз основа на не по-малко от 3 /три/ оферти.

Предмет на процедурата: Ремонт на фуги по фасади по алпийски способ.

Обект: Запазна и южна фасади на ап. 52

Местонахождение: София,  ул. „Пиер Дегейтър“ № 9, бл. 3

Изисквания към кандидатите:

1. Кандидатите трябва да са регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър, с утвърдено присъствие на пазара и да предоставят изпълнение на услуга с определените в заданието условия.

2. Кандидатите посочват в предложенията си име на фирмата, Единен идентификационен код (ЕИК), седалище и адрес на управление.

3.Кандидатите задължително прилагат оферта, изготвена съгласно приложените техническа спецификация и количествена сметка. Офертата трябва да съдържа:

Краен срок на събиране на офертите: 13.03.2024 г. до 17.00 часа.

Критерий за оценка на офертите – икономически най-изгодното предложение на база цена за изпълнението на горните видове работи.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от три броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17.00 часа на 20.03.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 21.03.2024 г. от 10,00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подават до посочения краен срок в деловодството на АДИС ЕООД в запечатан плик или на имейл: delovodstvo@adis.bg, всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа на адрес: гр. София 1504, ул. „Велико Търново” №27 – по пощата или на ръка. В офертата да бъдат записани:

– предметът на процедурата;

– името на обекта;

– името на фирмата, от която е предложението;

– адрес и телефон за обратна връзка.

Същите данни да бъдат записани и в офертата, която е добре да бъде подписана от лице, представляващо фирмата и с положен печат на същата.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД