Публично състезание

Обявлението е в архива.
5521352

Публикувана на: 08.02.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: 3200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТЕРВЕЛ

Уникален номер на поръчката: 00110-2024-0009

За обособена позиция № 1:  Строителен надзор на обект „Основен ремонт на покрив на сграда на Общинска администрация гр. Тервел“: изпълнение на услугата „строителен надзор“ за обект от „четвърта“ категория по смисъла на чл.137 от ЗУТ, представляващ основен ремонт на покрив на действащата административна сграда на Община Тервел.Услугата следва да бъде изпълнявана от откриване на строителната площадка до въвеждане на строежа в експлоатация. От изпълнителя се изисква да осъществява контролни функции относно законосъобразното изпълнение на строителството, да следи за качеството на влаганите в строежа материали , за технологията за изпълняване на СМР , за спазване на противопожарните изисквания и тези за безопасност на труда, да удостовери информацията за съставяне на актове и протоколи в строителството, да състави окончателен доклад и технически паспорт на строежа и да ги внесе в Община Тервел за издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация.

За обособена позиция № 2 : Строителен надзор на обект „Основен ремонт на покрив на съществуваща сграда - работилница в гр. Тервел“: изпълнение на услугата „строителен надзор“ за обект от „четвърта“ категория по смисъла на чл.137 от ЗУТ, представляващ основен ремонт на покрив на ремонтна работилница в стопански двор на Община Тервел.Услугата следва да бъде изпълнявана от откриване на строителната площадка до въвеждане на строежа в експлоатация. От изпълнителя се изисква да осъществява контролни функции относно законосъобразното изпълнение на строителството, да следи за качеството на влаганите в строежа материали , за технологията за изпълняване на СМР , за спазване на противопожарните изисквания и тези за безопасност на труда, да удостовери информацията за съставяне на актове и протоколи в строителството, да състави окончателен доклад и технически паспорт на строежа и да ги внесе в Община Тервел за издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/358056

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД