Публично състезание

Обявлението е в архива.
5326355

Публикувана на: 20.11.2023

Краен срок: 11.12.2023

Прогнозна стойност: 195000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРЕГОВО

Уникален номер на поръчката: 00279-2023-0007

Възлагането на обществената поръчка има за цел сключване на договор за доставка на електрическа енергия ниско напрежение за нуждите на Община Брегово, осигуряване на услугата по прогнозиране на потреблението, изготвяне и подаване на товарови графици от координатора на балансиращата група, поемане на отговорност за балансиране и всички дейности, свързани с участие в либерализираният пазар на електрическа енергия на Възложителя.
При доставката следва да се осигури непрекъснатост на електроснабдяването и да се доставя електрическа енергия с качество и по ред, съгласно предвиденото в Закона за енергетиката (ЗЕ) и останалите нормативни актове, които уреждат обществените отношения, свързани с доставката на електрическа енергия (в т.ч. наредбите към ЗЕ, Правилата за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ) и Правилата за измерване на количеството електрическа енергия (ПИКЕЕ).
В обхвата на поръчката се включва доставката на нетна активна електрическа енергия от изпълнител, координатор на стандартна балансираща група, за ниско напрежение с пълно администриране на информационния поток с ЕСО и поемане на разходите за небаланси за нуждите на обекти на Община Брегово.
За срока на договора, Възложителят ще разполага с правото да присъединява и нови обекти, по съответния ред, с изискуемите за това документи. 
В случай на необходимост, в рамките на срока на действие на договора и предвидения финансов ресурс, Възложителят може да включи нови обекти, за които ще заплаща по договорената с Изпълнителя цена.

URL: https://app.eop.bg/today/343533

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД