Публично състезание

Обявлението е в архива.
5463614

Публикувана на: 10.01.2024

Краен срок: 30.01.2024

Прогнозна стойност: 400000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Водоснабдяване и канализационни услуги ЕООД

Уникален номер на поръчката: 05729-2024-0001

  • Предмет на поръчката е : „Доставка чрез покупка с включен транспорт,  шеф-монтаж, пуск, настройка и  72-часови проби на помпени агрегати“, за експлоатационни и аварийни нужди на „Водоснабдяване и канализационни услуги” ЕООД, гр. Пазарджик, съгласно условията на Възложителя, подробно описани в документацията за участие.
  • Шеф-монтажа, пуска, настройката  и  72-часови проби на помпените  агрегати се извършват от Изпълнителя, като направените разходи са за негова сметка.
      Доставките по всяка една от позициите от техническата спецификация ще се извършват по периодични заявки от страна на Възложителя, в зависимост от реалните нужди от подмяна на съществуващите ПА и финансовите възможности на Възложителя, като срока за доставка да не е повече от 60 дни от предоставяне на заявката. Доставките ще се извършват с транспорт на Изпълнителя до склада на Възложителя. гр.Пазарджик ул.”Александър Стамболийски” №115, през срока на действие на договора. Стойността на Обществената поръчка / Таблица №1/ е с включени транспортни разходи до склада на „В и К услуги”- ЕООД гр. Пазарджик. Възложителят ще възлага доставки на ПА в зависимост от нуждите си,  без от това да произтича каквото и да било задължение за закупуване  на всички  ПА от техническата спецификация.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/349612

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД