Публично състезание

Обявлението е в архива.
5798600

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 515200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: В И К АД

Уникален номер на поръчката: 00991-2024-0005

Пречиствателните станции за отпадъчни води (ПСОВ) при „В И К“ АД, гр. Ловеч представляват съвкупност от машини и съоръжения, които работят при стриктно спазване на параметрите на определен технологичен режим, с цел пречистване на отпадъчни води до степен, отговаряща на нормативните изисквания. В хода на процеса на пречистване на отпадъчни води се отделят замърсяващите ги вещества, които се събират съобразно проектната технология.
Предметът на поръчката включва приемане на отпадъци - утайки от ПСОВ, тяхното транспортиране и оползотворяване на площадката предложена от Изпълнителя. Приемането, транспортирането и оползотворяването на утайки от ПСОВ ще се осъществява за количество съобразно нуждите на Възложителя. Възложителят ще заявява необходимостта от приемане, транспортиране и оползотворяване на утайки с предварителни писмени заявки за срока на договора.
Видовете отпадъци, които подлежат на приемане, транспортиране и оползотворяване съгласно Наредба № 2/23.07.2014 г. за класификация на отпадъците, са както следва: утайки от пречистване на отпадъчни води от населени места с код – 19 08 05.
Изпълнителят следва да приема утайки от ПСОВ на Възложителя, а именно ПСОВ гр. Ловеч и ПСОВ гр. Луковит, със следните административни адреси:

  • ПСОВ гр. Ловеч – гр. Ловеч, „Северна индустриална зона“ № 70;
  • ПСОВ гр. Луковит – гр. Луковит, местност „Панега“.

След приемането на утайките от съответните ПСОВ, утайките следва да се транспортират с транспортни средства на Изпълнителя, с които той разполага до площадката на Изпълнителя, на която Изпълнителят ще извършва оползотворяването им.
Утайките следва да се транспортират с подходящи транспортни средства, с добре уплътнена каросерия, недопускаща течове или самоизсипване и подходящи за работа при всякакви метеорологични условия.
 

URL: https://app.eop.bg/today/358184

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД