Публично състезание

Обявлението е в архива.
5539607

Публикувана на: 20.02.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: 347197.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ

Уникален номер на поръчката: 00047-2024-0004

„Инженеринг на обект – „Подобряване на енергийната ефективност на система за външно изкуствено осветление на улично осветление на град Сунгурларе, с.Лозарево и с. Подвис, Община Сунгурларе“

Предметът на обществената поръчка включва - проектиране, включително упражняване на авторски надзор по време на строителството и изпълнение на строително-монтажни работи за въвеждане на енергоспестяващи мерки за обект – „Подобряване на енергийната ефективност на система за външно изкуствено осветление на улично осветление на град Сунгурларе, с. Лозарево и с. Подвис, Община Сунгурларе“
Проектът предвижда подмяна на уличното осветление в гр. Сунгурларе с. Лозарево и с. Подвис, община Сунгурларе. Ще се подменят съществуващите стари осветители с нови светодиодни, които са с модерен дизайн и високо качество, енергийно ефективни и с повишен светлинен добив. Включва и подмяна на контролни табла и изграждане на система за управление и контрол на улично осветление. По проекта са предвидени фотоволтаични модули за населените места, чрез които ще се въведе и енергия от възобновяеми източници.
Мрежите на уличното осветление в общината са физически остарели, в резултат на което се наблюдава драстично влошаване на нормативно регламентираното качество на осветлението и несъответствието му с действащите стандарти.
Таг: проектиране

URL: https://app.eop.bg/today/360548

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД