Публично състезание

Обявлението е в архива.
5527397

Публикувана на: 12.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 297000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00353-2024-0029

Ремонтни дейности в Зала за хранене и Лятна градина в ХК "Истър"
Хотелски комплекс "Истър" е разположен в централната част на град Козлодуй. Комплексът включва хотелска част, лоби бар, ресторант с лятна градина и кухненски блок. Ресторантът на комплекса е разположен в северозападната част на хотела и разполага с 90 места на закрито, а лятната градина с 50. Във вътрешния двор на лятната градина има дървени едноскатни покриви от дървени конструкции с различни височини и покритие от ондулин.  ХК "Истър" е предназначен за ползване основно от външни специалисти, имащи служебни ангажименти с "АЕЦ Козлодуй" ЕАД, а в ресторанта се организират всички официални мероприятия, включващи косумация на храна и напитки. Поради това, визията на комплекса и особено ресторантската част, имат силно представителни функции.
За постигане и поддържане на необходимото ниво на благоприятна естетическа среда  в  Зала за хранене, банкетна зала и Лятна градина в хотелски комплекс (ХК) „Истър” е необходимо периодично извършване на обновителни ремонти, които включват:
            1.1.Част "Архитектурно - строителна"
            Дейностите  включват : Разбиване на армирана бетонова настилка, включително замазка и гранитогрес. Демонтаж на мокет по под и подова настилка тип изкуствена трева. Демонтаж AL врати със запазване. Укрепване с допълнителни дървени греди на трите навесни конструкции на лятната градина на хотел „Истър“. Доставка и монтаж на алуминиева врата  и автомат. Частично изкърпване с гипсова шпакловка  по стени и тавани, направа на циментова замазка. Доставка и полагане на  настилка от гранитогрес на лепило. Доставка и полагане на настилка от мокет на лепило. Доставка и полагане на настилка тип изкуствена трева на лепило.  Двукратно боядисване  тавани с бяла латексова боя включително грунд.
            1.2. Част„Електрическа“
            Демонтират се съществуващи осветителни тела от окачен таван и ключове за скрита осветителна инсталация.  Демонтират се  контакти за открит монтаж. Доставят се и се монтират нови LED осветителни  тела и контакти, ключове. Доставя се и се полага нов кабел  в PVC кабелен канал.
 

URL: https://app.eop.bg/today/350875

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД