Публично състезание

Обявлението е в архива.
5532047

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 07.03.2024

Прогнозна стойност: 206000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВТОРА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ-ШЕЙНОВО ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00243-2024-0002

Предметът на настоящата обществена поръчка включва избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия ниско напрежение (НН)  за нуждите на обектите, разположени на „Втора САГБАЛ – Шейново“ ЕАД, както и координатор на стандартна балансираща група за пълно администриране на информационния поток с ЕСО и ОЕМ - осигуряване на услуга по прогнозиране на потреблението, изготвяне на графици от координатора на балансиращата група, подаването им, коригиране при необходимост на подадените графици, отговорност за балансиране и поемане на разходите за небаланси, енергийно менажиране и всички дейности, свързани с участие на възложителя в свободния пазар на електрическа енергия и др. Прогнозното количество или обем нетна електрическа енергия е посочена в Техническата спецификация. По отношение на планирането и договарянето на конкретни количества нетна активна електрическа енергия се прилагат „Правила за търговия с електрическа енергия“ (ПТЕЕ).
Възложителят разполага в сградата на болницата с два броя електромера с почасово измерване, посочени в техническата спецификация. 
Възложителят има подписан договор по предоставяне на достъп и пренос на електрическа енергия до/през разпределителната и електропреносна мрежа. 
 

URL: https://app.eop.bg/today/358012

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД