Публично състезание

Обявлението е в архива.
5723816

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 85000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0025

Предметът на обществената поръчка е избор на изпълнител за периодични доставки на почистващи препарати, дезинфектанти, сапуни, чували, кърпи, кофи и др. по чл.12 от ЗОП за нуждите на Медицински университет - Варна, наричани по-долу „стоки/артикули“ или „почистващи продукти“, по две обособени позиции, съгласно Техническа спецификация (Приложение № 1).
Поръчката включва доставки на стоки, предварително заявени и конкретизирани по вид и количества. Количеството на заявените стоки се определя от Възложителя в зависимост от конкретните потребности и финансовата обезпеченост. Посочените количества в документацията са прогнозни за срока на договора и ще служат при оценяване на офертите.
Всеки участник трябва да подаде оферта за всички номенклатури, включени в спецификацията (Приложение №1) за съответната позиция. Всеки участник може да подаде оферта за една или всички позиции. Договор за възлагане ще се сключи за всяка една от позициите поотделно. Възложителят си запазва правото да увеличи или намали посочените количества на стоките съобразно нуждите си и финансовата обезпеченост.
Прогнозните количества, предмет на доставка по обществената поръчка са:

  • Обособена позиция №1 - 30 артикула, общо 3 400 броя;
  • Обособена позиция №2 - 49 артикула, общо 8 195 броя, 600 пакета и 6 700 ролки.

Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е в размер на 85 000 (осемдесет и пет хиляди) лева без ДДС, разделена в две обособени позиции (ОП), както следва:

  • Обособена позиция №1 - „Доставка на почистващи препарати, прахове, дезинфектанти, сапуни и други по чл.12 от ЗОП за нуждите на Медицински университет „Проф. д-р П. Стоянов“ - Варна“ с прогнозна стойност 35 000 (тридесет и пет хиляди) лева без ДДС;
  • Обособена позиция №2 - „Доставка на обезмасляващи и почистващи вещества, полиетиленови чували, кърпи, кофи и други по чл.12 от ЗОП за нуждите на Медицински университет „Проф. д-р П. Стоянов“ - Варна“ с прогнозна стойност 50 000 (петдесет хиляди) лева без ДДС;

URL: https://app.eop.bg/today/361077

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД