Публично състезание

Обявлението е в архива.
5506851

Публикувана на: 25.01.2024

Краен срок: 14.02.2024

Прогнозна стойност: 166666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0007

Предмет на настоящата поръчка е доставка на нови, оригинални, нерециклирани консумативи за принтери и копирни машини за нуждите на Община Бургас.
Под „оригинални” консумативи (касети с тонер, касети с мастило и други) се разбират такива, които са нови, неупотребявани и са произведени от производителя на съответната марка печатаща/копирна техника и при използването на които се запазва гаранцията на техниката, предоставена от производителя.
Доставка на съвместими нерециклирани консумативи се допуска единствено и само тогава, когато производителят на съответната марка печатаща/копирна техника не произвежда консумативи или консумативите са спрени от производство.
Под "съвместими консумативи" следва да се разбират касети с тонер, мастилници, ленти за матрични принтери и други подобни (които са директен консуматив за печат), които са нови, неупотребявани и в производствената листа на производителя (различен от производителя на печатаща техника) за конкретно печатащо устройство.
При изпълнението на поръчката е задължително точно спазване на зададените и утвърдени технически параметри.
 

URL: https://app.eop.bg/today/354766

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД