Публично състезание

Обявлението е в архива.
5532249

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 14.03.2024

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0012

Предмет на обществената поръчка е избор на изпълнител за изработка и доставка на рекламни текстилни сувенири (наричани още в документацията „стоки“) за нуждите на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна, съгласно техническа спецификация (Приложение №1).
Поръчката включва периодични доставки на предварително заявени и конкретизирани от Възложителя по вид, технически данни, комплектация и количества стоки, както и изпълнение на персонализация върху закупени от Възложителя рекламни текстилни сувенири.
Настоящата обществена поръчка е запазена по смисъла на чл. 12, ал. 2 от ЗОП и е предназначена за възлагане на участници по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, тъй като в предмета ѝ са включени доставки на стоки от Списъка на стоките и услугите съобразно Общия терминологичен речник, приет с РМС №591/18.07.2016 г. Когато участниците са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, същите трябва да отговарят на условията в чл. 12, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП.
В обществената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лицата по чл. 12, ал. 1 от ЗОП.
Естество и количество на извършваните дейности: изработка и доставка на 4 720 броя по 32 вида стоки, съгласно приложена техническа спецификация (Приложение №1).
Посочените в техническата спецификация количества са прогнозни, за 12 месеца и ще послужат за оценяване на офертите. Заявяването на вида и количествата стоки се определя от Възложителя в зависимост от конкретните му потребности и финансова обезпеченост. Възложителят не е обвързан със задължението да изчерпи посочената максимално допустима стойност и обем на договора, и си запазва правото да поръчва повече и/или по-малко от прогнозните количества стоки и определената стойност на опцията, посочена в указанията, раздел I Общи положения, т. 5 – Опция при възлагане.

URL: https://app.eop.bg/today/359459

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД