Публично състезание

Обявлението е в архива.
5286919

Публикувана на: 31.10.2023

Краен срок: 21.11.2023

Прогнозна стойност: 113421.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВРАЦА

Уникален номер на поръчката: 00814-2023-0071

Обект на настоящата обществена поръчка е услуга по смисъла чл.3, ал.1, т. 3 от Закона за обществените поръчки („ЗОП“), с наименование: „ДЕМОНТАЖ И ПРЕДОСТАВЯНЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА ВИСОКОЕМИСИОННИ ПЕЧКИ И КОТЛИ, РАБОТЕЩИ С ТВЪРДО ГОРИВО“.
Обхватът на дейностите по изпълнение най-общо включва: демонтаж на старите уреди/устойства за битово отопление на крайните получатели по проекта; обезопасяване и предотвратяване разливите на течности, използвани в старите инсталации; пренос на демонтираните стари уреди/устройства за битово отопление до входовете на жилищните сгради; и предаване за транспорт на демонтираните стари уреди/устройства за битово отопление.
Прогнозното териториално местоположение на крайните получатели по проекта е, както следва: около 80 % /словом: осемдесет на сто/ от имотите, които ще бъдат посочени от възложителя и в които ще се демонтират стари уреди/устройства за битово отопление, се намират в град Враца, а останалите около 20 % /словом: двадесет на сто/ от имотите - в други населени места на територията на община Враца. 
Общото прогнозно количество на старите уреди/устройства за битово отопление, които следва да се демонтират, са около 3437 бр..

Таг: скраб, скрап

URL: https://app.eop.bg/today/337393

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД