Публично състезание

Обявлението е в архива.
5811769

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 488165.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДЕВИН

Уникален номер на поръчката: 00009-2024-0007

Обект на настоящата обществена поръчка е изпълнение на строителство, съгласно заложеното в Техническата спецификация.
Вид на процедурата/ред за възлагане: публично състезание по реда на чл. 18, ал. 1, т. 12 от Закона за обществените поръчки.
Изпълнение на СМР на обект: „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка с изграждане на нова обслужваща сграда към нея“ с подобекти, както следва:
                        Подобект 1 – „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка“
                        Подобект 2 – „Изграждане на обслужваща сграда - съблекалня“
Цел на поръчката : Основната цел на изграждането на настоящия проект е подобряване на съществуващите и създаване на нови условията за спорт и физическа активност на населението; подобряване привлекателността на жизнената среда и повишаване качеството на живот на населението на Община Девин. Обект „Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка с изграждане на нова обслужваща сграда към нея“ е с голяма социална значимост за подобряване качеството на живот на жителите и гостите на гр. Девин. Неговата реализация, и едновременно с това обогатяването на съдържанието му, ще спомогне за утвърждаване на туристическата и спортна привлекателност на града и общината като цяло и ще подобри на условията за спорт и физическа активност на гражданите.
            Проектът предвижда строително-монтажните работи да се извършат съгласно принципите за устойчиво строителство при опазване и ненамеса в околната среда, като се спазват всички изисквания на действащата нормативни  уредба за опазване на околната среда.
            В резултат на реализацията на проекта и последващата го експлоатация не се очаква оказване на негативно влияние на околната среда и природните еко системи в региона.
            По време на експлоатацията на обекта няма да бъдат генерирани отпадъци и други вредни емисии, които да окажат негативно въздействие на околната среда.
Място за изпълнение на поръчката: УПИ I – спортна площадка и обсл. сграда, кв -155 кад  идент - 20465.502.25 гр. ДЕВИН, общ. ДЕВИН, обл. СМОЛЯН.

URL: https://app.eop.bg/today/372546

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД