Публично състезание

Обявлението е в архива.
5538277

Публикувана на: 19.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 111000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00041-2024-0002

При изпълнение на поръчката следва да се спазват всички изисквания, описани в Техническата спецификация за съответната обособена позиция – приложение към документацията:
- Автомобилите трябва да са нови, и от модели, които не са спрени от производство
- Автомобилите трябва да се доставят във вид, готов за използване – напълно комплектовани и тествани, с гаранция и доказан произход
- Чрез гаранционното обслужване Изпълнителят обезпечава пълната функционална годност на доставените автомобили, съгласно договореното предназначение, както и съгласно Техническото предложение, Техническата спецификация и стандарти. В рамките на гаранционния срок Изпълнителят отстранява със свои сили и средства всички повреди и/или несъответствия на автомобила, съответно подменя дефектирали части и/или компоненти с нови, съгласно гаранционните условия и Техническото предложение на Изпълнителя.
- Изпълнителят следва да осигури преглед на автомобила от свои квалифицирани представители в срок до 3 дни от получаване на рекламационното съобщение от Възложителя. Въз основа на прегледа се съставя констативен протокол за вида на повредата и/или несъответствието, работите и срокът необходими за отстраняването ѝ в два еднообразни екземпляра. Изпълнителят следва да отстрани настъпила повреда и/или несъответствието в срок до 7 дни или по-кратък, считано от датата на констатирането им. При невъзможност за отстраняване на настъпила повреда и/или несъответствие в срок до 7 дни, Изпълнителят осигурява на Възложителя оборотен автомобил от същия или подобен клас, до пълното отстраняване на повреда и/или несъответствие. Гаранционният срок на автомобила, в процес на поправяне, се удължава със срока, през който е траело отстраняването на повредата.

URL: https://app.eop.bg/today/360793

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД