Публично състезание

Обявлението е в архива.
5464090

Публикувана на: 10.01.2024

Краен срок: 31.01.2024

Прогнозна стойност: 132000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: КЮСТЕНДИЛСКА ВОДА ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01752-2024-0001

„Инкасиране на суми за консумирана питейна вода, отведена и пречистена отпадъчна вода от потребителите на “Кюстендилска вода” ЕООД гр. Кюстендил” в две обособени позиции:
         Обособена позиция № 1: Инкасиране на суми в брой за В и К услуги в обособени пунктове на Изпълнителя на територията на област Кюстендил с персонал на Изпълнителя и с използване на софтуер, техника и консумативи на Възложителя.
         Обособена позиция № 2: Инкасиране на суми в брой /касово/ за В и К услуги в обособени пунктове на Изпълнителя, с ресурси / персонал, техника, софтуер и консумативи/ на Изпълнителя.                                                                                                                                                                                       
На основание чл.21 ал.6 от ЗОП, Възложителят е взел решение, с откриване на настоящата процедура, че дейностите в обхвата на обособена позиция № 1 ще бъдат възложени при условията на директно възлагане - по реда, валиден за индивидуалната прогнозна стойност на обособената позиция.
 

URL: https://app.eop.bg/today/325181

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД