Публично състезание

Обявлението е в архива.
5775322

Публикувана на: 07.03.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 108330.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ.ПАНТЕЛЕЙМОН" - ЯМБОЛ АД

Уникален номер на поръчката: 00744-2024-0006

Пълният обхват на поръчката включва доставка на ваучери за хранa, доставка на тонизиращи и ободряващи напитки за болничния персонал и доставка на подкрепително – тонизиращи храни и напитки за кръводарители за нуждите на МБАЛ „СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН“ – ЯМБОЛ“ АД“, съгласно техническата спецификация в раздел II и по периодични заявки на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
Договорите ще бъдат сключвани за срок от една календарна година или съгласно проекто – договора.
Обществената поръчка е разделена на 3 обособени позиции. Офертите следва да отговарят на минималните изисквания заложени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Офертите могат да се подават за цялата процедура или за една или повече обособени позиции. Всеки участник има право да представи само една оферта и едно ценово предложение към нея за всяка обособена позиция.
Източник на финансиране: Собствени приходи от дейността на лечебното заведение, целеви средства от Министерство на здравеопазването, приходи от НЗОК.

Срок на валидност на офертата – 6 месеца.
Гаранция за изпълнение:  5% от стойността на договора в лв. без ДДС под формата на: 1. парична сума; 2. банкова гаранция; 3. застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/366335

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД