Публично състезание

Обявлението е в архива.
5521683

Публикувана на: 08.02.2024

Краен срок: 28.02.2024

Прогнозна стойност: 350000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: В И К ООД

Уникален номер на поръчката: 00657-2024-0002

Обособена позиция № 1: „Инкасиране в обособени пунктове на суми за консумирана питейна вода, отведена и пречистена отпадъчна вода до потребителите на "ВиК" ООД гр. Габрово на територията на област Габрово“.
Изпълнителят събира суми за В и К услуги от потребителите от името на Възложителя със софтуер на Възложителя по населените места на територията на област Габрово. Участниците предлагат комисионна в процент /в размер до максимално допустимият такъв от събраните суми. Пунктовете и максимално допустимия процент комисионна са посочени в Приложение – ОБЕКТИ.

Обособена позиция № 2: „Инкасиране на суми по Интернет с банкови карти и други платежни средства за услуги за консумирана питейна вода, отведена и пречистена отпадъчна вода до потребителите на ВиК" ООД гр. Габрово с ресурси и софтуер на Изпълнителя“
Инкасиране на суми за услуги, предоставени на потребителите на „В и К" ЕООД град Габрово, в обособени пунктове на Изпълнителя на територията на страната, с ресурси и софтуер на Изпълнителя, както и възможност за плащане чрез Интернет с банкови карти и други платежни средства. Преносът на информацията за преводите да е автоматичен в Интернет базирана централизирана система. Участниците предлагат комисионна на транзакция, определена по скала.
Всички останали условия са описани в проекта на договор и документацията на обществената поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/356294

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД