Публично състезание

Обявлението е в архива.
5590281

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 84500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛОМ

Уникален номер на поръчката: 00116-2024-0007

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Изготвяне на оценка за съответствие на инвестиционния проект (ОСИП) и Упражняване на строителен надзор (СН) на обект: Основен ремонт, реконструкция, основно обновяване, преустройство, прилагане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъпна среда в ученическо общежитие – Сграда 1 - общежитие към ПГСС „Дунавска земя”, с. Ковачица, Община Лом, УПИ I, кв. 124 по плана на с. Ковачица” по проект „Ремонт и рехабилитация на общежитие към Професионална гимназия по селско стопанство "Дунавска земя", с. Ковачица, Община Лом“, финансиран по Договор № BG-RRP-1.011-0009-C01, процедура BG-RRP-1.011: „Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на училищното образование”, Инвестиция 2 (C1.I2): Модернизация на образователна инфраструктура, Компонент 1: Образование и умения, Стълб „Иновативна България“ от Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България"
Описание на обществената поръчката:
Предметът на обществената поръчка включва изпълнението на:
Дейност №1: „Изготвяне на оценка за съответствието на инвестиционния проект (ОСИП) за обект: „Основен ремонт, реконструкция, основно обновяване, преустройство, прилагане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъпна среда в ученическо общежитие – Сграда 1 - общежитие към ПГСС „Дунавска земя”, с. Ковачица, Община Лом, УПИ I, кв. 124 по плана на с. Ковачица” по Проект № BG-RRP-1.011-0009 „Ремонт и рехабилитация на общежитие към Професионална гимназия по селско стопанство "Дунавска земя", с. Ковачица, Община Лом“, процедура BG-RRP-1.011: „Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на училищното образование”, Инвестиция 2 (C1.I2): Модернизация на образователна инфраструктура, Компонент 1: Образование и умения, Стълб „Иновативна България“ от Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България“.
Дейност №2: „Упражняване на строителен надзор (СН) при изпълнение на СМР на обект: „Основен ремонт, реконструкция, основно обновяване, преустройство, прилагане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъпна среда в ученическо общежитие – Сграда 1 - общежитие към ПГСС „Дунавска земя”, с. Ковачица, Община Лом, УПИ I, кв. 124 по плана на с. Ковачица” по Проект № BG-RRP-1.011-0009 „Ремонт и рехабилитация на общежитие към Професионална гимназия по селско стопанство "Дунавска земя", с. Ковачица, Община Лом“, процедура BG-RRP-1.011: „Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на училищното образование”, Инвестиция 2 (C1.I2): Модернизация на образователна инфраструктура, Компонент 1: Образование и умения, Стълб „Иновативна България“ от Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България“.

Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложеното към документацията  в Техническата спецификация.
 
 

URL: https://app.eop.bg/today/363129

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД