Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542741

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 111041.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТРЪН

Уникален номер на поръчката: 00147-2024-0006

Предвижда се извършване на строително - монтажни работи за изграждане спортна площадка със специализирана спортна настилка в СУ „Гео Милев“ в град Трън“ в ПИ 73273.550.865 по КККР, УПИ III-730, "за училище и общежитие", кв. 7, по рег. план на гр. Трън, админ. адрес: ул. "Петко Д. Петков" № 1. Строежът, предмет на обществената поръчка е V-та категория съгласно чл. 137, ал.1, т.5, буква ,,а“ от ЗУТ, Приложение № 2, т. 9  от Наредба № 1 от 30.07.2003 г. за номенклатурата за видовете строежи. За строежа е одобрен инвестиционен проект във фаза технически проект по части: „Архитектура“, „Конструктивнa“  и  „Геодезия“. Издадено е Разрешение за строеж № 2112-34/01.11.2023 г. от главен архитект на община Трън. Проектната документация съдържа Количествена сметка, Обяснителни записки, схеми и чертежи, в приложимите случаи. Техническият проект е предоставен на вниманието на заинтересованите лица в секция „Параметри“ на обществената поръчка в ЦАИС ЕОП. Спортната площадка ще е ситуирана в северната част на имота, на северозапад от физкултурния салон на училището. Теренът в зоната на спортната площадка е с денивелация на юг - югозапад.
Площадката да бъде с външен габарит 32,50м на 20,50м, с ориентация югоизток - северозапад по дългата си ос. Оградена е околовръст с ажурна ограда с метална конструкция с Н = 6,0 м, монтирана върху стоманобетонни подпорни стени по контура, достигащи до кота ±0,00. Оградата във височина е разделена на 2 зони: ниска - с височина 2,50 м, със стоманена мрежа с PVC покритие и висока, с височина 3,50м (от 2,5м до 6,Ом), с текстилна полиетиленова мрежа, окачена на стоманени въжета. Предвидено е покритие на спортната площадка с текстилна полиетиленова мрежа за предотвратяване напускане на топките по време на игра. Покриващата мрежа е окачена на стоманени въжета по периферията, като са предвидени и 3 напречни стоманени въжета против провисването й. Във вътрешността е разположено футболно игрище с размери 30 м на 18 м. За основа на площадката е предвидена армирана бетонова настилка, върху която ще бъде положена специализирана спортна настилка. В очертанието на игрището настилката е с цвят светло и тъмнозелено райе, а в зоната между игрището и оградата е с цвят червено. Вход - изходът на площадката е от югозапад, като достъпът е осигурен чрез стоманобетонно стълбище и пешеходна алея, която прави връзката със съществуващата настилка в двора на училището. Предвиден е допълнителен изход в северната част на оградата.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/362695

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД