Публично състезание

Обявлението е в архива.
5946820

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 273800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНИ БОЛНИЦИ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - НАЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00120-2024-0002

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Упражняване на строителен надзор и контрол при изпълнение на строително-монтажни работи (СМР) на обекти собственост на „СБР-НК“ ЕАД“, и включва следните дейности: 
1. Подготовка, организация, координация на строителния процес и контрол върху строително-монтажни работи (инвеститорски контрол), за обекти, за които не е необходимо упражняване на строителен надзор.
2. Упражняване на строителен надзор върху изпълнението на СМР, съгласно чл. 166, ал. 1 и чл. 168, ал. 1 от ал. 3 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) и съответствието на извършващото се строителство с нормативните актове, строителните правила и нормативи, техническите, технологичните, санитарно-хигиенните, екологичните и противопожарните изисквания, одобрения инвестиционен проект, договор за строителните работи.
3. Съставяне на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти със съществените изисквания към строежите, съгласно чл. 142 от ЗУТ и внасяне на проектите в съответните, одобряващи органи за издаване разрешителни за строеж. Оценката за съответствие се извършва в обхват, съгласно чл. 142, ал. 5 от ЗУТ.

Целта на настоящата обществена поръчка е сключването на Рамково споразумение с двама участника, в което не са определени всички условия, за възлагане на договори за обществени поръчки за изпълнение на дейностите по упражняване на строителен надзор и контрол при изпълнение на строително-монтажни работи (СМР) на обекти собственост на „СБР-НК“ ЕАД.
Обхватът, основните параметри и условията, при които ще се изпълняват дейностите, включени в обхвата на обществената поръчка, ще се определят при всяко конкретно възлагане чрез провеждане на вътрешен конкурентен избор по реда на чл. 82, ал. 4 от ЗОП.

Срок на рамковото споразумение – 4 (четири) години, считано от датата на подписването му.
Срокът за изпълнението на договор, сключен въз основа на рамково споразумение, ще се определя като клауза във всеки конкретен договор.
Срокът на договорите, сключени въз основа на рамково споразумение, може да надхвърля крайния срок на споразумението с не повече от 12 месеца – когато е необходимо време за приключване изпълнението на предмета на договора (на основание по чл. 113, ал. 3, т.  1 от ЗОП).

URL: https://app.eop.bg/today/373393

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД