Публично състезание

Обявлението е в архива.
5927281

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 17.04.2024

Прогнозна стойност: 374690.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОЧЕРИНОВО

Уникален номер на поръчката: 00777-2024-0006

Предмет на настоящата обществена поръчка е изграждането на спортна площадка за комбиниран спорт в УПИ-382, кв. 9, с. Пороминово, общ. Кочериново, обл. Кюстендил.
Спортната площадка е с размери 17,8/36,1 м. и проектното решение предвижда да бъде разположена западно от сградата на детската градина, както и да бъде оградена с ажурна ограда от стоманени поцинковани колове и метална мрежа /H=4 м./. Предвижда се спортната площадка да бъде разчертана за следните видове спорт:

  • минифутбол
  • волейбол и
  • тенис

Проектното решение предвижда още демонтаж на съществуваща настилка от тротоарни плочи с площ 17,8/36,1 м. Дейността обхваща премахване и извозване на съществуващата настилка. Уплътняване на земно легло за полагане на трошен камък. След полагането на трошенокаменната фракция се предвижда направа на армирана бетонова настилка. Повърхността следва да бъде изравнена посредством шлайфане, след което да бъде положена акрилна настилка по архитектурен детайл.
Съгласно чл. 137, ал. 1, т. 4, буква “б“ от ЗУТ и чл. 8, ал. 2, т. 3 от Наредба № 1 от 30.07.2003 г. на МРРБ за номенклатурата на видовете строежи, обектът е от четвърта категория.
Предмет на настоящата обществена поръчка е извършване на всички предвидени за изпълнение дейности по видове и количества, включени в одобрените проектни части. Изпълнението на строително-монтажни работи следва да включва доставката на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с изискванията на Възложителя, одобрения проект и количествените сметки, в това число гаранционната отговорност на изпълнителя, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ
Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от изпълнителя са посочени в разработените проектни части на приложения инвестиционен проект, заедно с количествената сметка, приложени към документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/373152

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД