Публично състезание

Обявлението е в архива.
5371012

Публикувана на: 06.12.2023

Краен срок: 29.12.2023

Прогнозна стойност: 2756987.86 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИСПЕРИХ

Уникален номер на поръчката: 00864-2023-0049

Дейността предвижда комплекс от мерки, насочени към подобряване на материалната база и енергоефективните характеристики на две от сградите на ОУ "Васил Априлов ", гр.Исперих - нова и стара. За новата сграда по проекта се предвиждат следните СМР дейности - Топлоизолиране на покрив, подобряване на системата за отопление, Модернизация на системата за осветление, Изграждане на фотоволтаична инсталация за собствено потребление. За осигуряване на достъпна среда до всички етажи на сградата се предвижда изграждане на Асансьор в асансьорна шахта до главния вход. предвижда се ремонт на подовата настилка в двата физкултурни салони както и подмяна на съществуващите интериорни врати на класните стаи. 
 За с
тарата сграда на ОУ „Васил Априлов“ гр. Исперих по проекта се предвиждат следните СМР дейности - Подмяна на дограма, Топлоизолиране на покрив, Топлоизолиране на външни стени, Модернизация на системата за отопление, Модернизация на системата за осветление, мерки за достъпна среда и оформяне на втория етаж на сградата на пространства за STEM център. Ще бъдат изградени кабинети по информатика, компютърни и информационни технологии и за теоретична и експериментална подготовка по природни науки. Предвиждат се и допълнителни пространства за многофункционална зала и вестибюл с кътове за отдих и експониране, групови дейности и комуникация.

По време на изпълнението на всички СМР дейности задължително ще се упражнява авторски и строителен надзор от съответните компетентни органи. 
 

URL: https://app.eop.bg/today/346901

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД