Публично състезание

Обявлението е в архива.
5468011

Публикувана на: 11.01.2024

Краен срок: 07.02.2024

Прогнозна стойност: 100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00353-2024-0005

Предметът на услугата включва:
- Техническо обслужване, което трябва да се извършва съгласно представена Програма за техническо обслужване в съответствие с техническите характеристики на моторните превозни средства (МПС) и специализирана техника. Програмата трябва да включва график за техническо обслужване на моторните превозни средства (МПС) и специализирана техника, като се упоменават видовете дейности и срокове за изпълнение.
- Дейности по ремонт на моторните превозни средства (МПС) и специализирана техника, собственост на  “АЕЦ Козлодуй ” ЕАД;
-  Дейности по доставка на резервни части и консумативи. С цел привеждане на моторните превозни средства в пълно изправно техническо състояние, е необходима подмяна на резервни части и консумативи, обхващащи следните групи: доставка на основни и бързоизносващи се резервни части и възли; доставка на масла, филтри (маслени, горивни, поленови и др.); доставка на ремъци и свещи; доставка на консумативи като спирачна течност, течност за чистачки, антифриз и др.
Поръчката е разделена на две обособени позиции:
- Обособена позиция № 1 - Техническо обслужване, ремонт и доставка на резервни части, възли и консумативи с марки Ford, Renault, Iveco, Scania, Mercedes;
- Обособена позиция № 2 - Техническо обслужване, ремонт и доставка на резервни части, възли и консумативи с марки Arma Track, Manitou, MST, New Holand, Landini, Valtra.

URL: https://app.eop.bg/today/348363

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД