Публично състезание

Обявлението е в архива.
5490606

Публикувана на: 19.01.2024

Краен срок: 12.02.2024

Прогнозна стойност: 44000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2024-0005

„Доставка на ел. материали, ВиК материали и строителни материали за нуждите на Община Стара Загора по обособени позиции“
Обособена позиция № 1 „Доставка на ел. материали“
Обособена позиция № 2 „Доставка на ВиК материали“
Обособена позиция № 3 „Доставка на строителни материали“
В рамките на обществената поръчка, участникът избран за изпълнител за съответната обособена позиция от обществената поръчка ще извършва доставките на стоките периодично по заявка на представител на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, в която се определя вида на стоката, необходимия брой. Същите се извършват в срок от 5 работни дни от получаване на заявката.
Предаването и приемането на доставките предмет на настоящия договор се осъществява от представител на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. Предаването се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от представители на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и ИЗПЪЛНИТЕЛЯ в два еднообразни екземпляра. В него се отразяват предаденото количество и вида стока, датата и часа на доставката и документите, от които се придружава.
Мястото на предаване на всяка една от периодично извършваните доставки е търговския обект на Изпълнителя, за което Изпълнителят трябва да посочи в Техническото си предложение, адрес на търговския обект, от който ще бъдат получавани стоките.
Необходимите по обособени позиции материали за нуждите на Община Стара Загора са подробно посочени в Техническата спецификация

URL: https://app.eop.bg/today/353303

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД