Публично състезание

Обявлението е в архива.
5267986

Публикувана на: 28.09.2023

Краен срок: 19.10.2023

Прогнозна стойност: 125000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2023-0081

„Извършване на универсални и неуниверсални пощенски и куриерски услуги за нуждите на Община Стара Загора по обособени позиции“
За Обособена позиция № 1 – „Извършване на универсална и неуниверсални пощенски услуги за нуждите на Община Стара Загора“
Общи изисквания за предоставяне на универсални и неуниверсални пощенски услуги:

Предоставяните услуги от Участника да отговарят на изискванията  на Закона за пощенските услуги и на подзаконовите нормативни актове, регулиращи тази дейност, както и на изискванията за качество, посочени в индивидуалния му лиценз.
Услугата следва да бъде извършвана редовно, в срокове съгласно Нормативите за качество на универсалната пощенска услуга и ефикасността на обслужване, издадени на основание чл. 15, ал. 1, т. 7 от Закона за пощенските услуги (ЗПУ)
При осъществяване на услугата, следва да бъдат изпълнени следните дейности:
- Приемане на писма (вътрешни кореспондентски пратки до 2 килограма);
- Приемане на международни стандартни пратки с минимални размери – 90x140 мм, максимални размери – 120x235 мм, максимална дебелина – 5 мм и максимално тегло 20 гр. в съседни държави, в европейски държави и в извъневропейски държави;
- Приемане на вътрешни колетни пратки до 10 кг.;
- Извършване на услугите „известие за доставяне” /обратна разписка/ и „препоръка
- Приемане на международни нестандартни пратки
За Обособена позиция № 2 – „Извършване на куриерски услуги за нуждите на Община Стара Загора“
Изпълнението на куриерските услуги включва приемане, превозване, доставяне, връчване на вътрешни куриерски пратки, а при поискване от Възложителя и осведомяване за движението им.

Описание на подлежащите на изпълнение дейности (услуги ) по Обособена позиция № 1 – „Извършване на универсална и неуниверсални пощенски услуги за нуждите на Община Стара Загора“ и Обособена позиция № 2 – „Извършване на куриерски услуги за нуждите на Община Стара Загора“, както и изискванията и условията за изпълнение предмета на обществената поръчка/обособената позиция се съдържа в Техническата спецификация.
***Важно: Навсякъде в документацията, техническата спецификация и образците, където се съдържа посочване на конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстване или елиминирането на определени лица или стоки, да се разбира с добавката «или еквивалентно».
 

URL: https://app.eop.bg/today/333042

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД