Публично състезание

Обявлението е в архива.
5775336

Публикувана на: 07.03.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 133336.84 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: 13-ТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "КИРИЛ И МЕТОДИЙ"

Уникален номер на поръчката: 06477-2024-0001

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за изграждане на STEM център в XIII ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Перник

Предназначението на оборудването е за изграждане на STEM Център в XIII ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Перник по процедура BG-RRP-1.015 – "Училищна STEM среда" и във връзка с реализацията на цитирания проект. Целта на поръчката е да бъде избран изпълнител, който да извърши доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за изграждането на “STEM Център“ в сградата на Училището. Този център, който училището планира да изгради, включва доставка на оборудване за кабинети и работилници по професионално обучение в две направления: „Природни науки“ и „Математика и информатика“.
Подробно описание на изискванията на Възложителя към оборудването и начина на изпълнение е даден в документацията на поръчката и Техническата спецификация, неразделна част от нея.

URL: https://app.eop.bg/today/367248

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД