Публично състезание

Обявлението е в архива.
5760045

Публикувана на: 05.03.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 360000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТОПЛОФИКАЦИЯ - ПЛЕВЕН АД

Уникален номер на поръчката: 00375-2024-0003

Предметът на поръчката включва доставка на предварително изолирани тръби, фитинги и материали за монтажа им, описани по видове и количества в техническата спецификация към документацията за участие в процедурата. Материалите са предназначени за аварийни ремонти, рехабилитация на съществуващи участъци и ново строителство. Общото прогнозно количество по видове материали и количества  за една година е описано в Техническата спецификация към документацията за участие. Прогнозните количества на материалите има ориентировъчен характер и не обвързват Възложителя. Възложителят периодично с предварителни писмени заявки ще заявява за доставка необходимите стоки по количество и вид, съобразно своите нужди, за срока на договора. Доставката на материалите се извършва с транспорт на Изпълнителя до склада на Възложителя.
Изискванията по техническата спецификация се считат за задължителни минимални изисквания към офертите. Неспазването на изискванията по техническата спецификация води до отстраняване на участника. За всеки конкретно посочен в техническата спецификация стандарт, спецификация, техническа оценка, техническо одобрение или технически еталон, възложителят приема и еквивалентно/и такова/такива.

 

URL: https://app.eop.bg/today/363724

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД