Публично състезание

Обявлението е в архива.
5058404

Публикувана на: 28.06.2023

Краен срок: 19.07.2023

Прогнозна стойност: 16666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛОМ

Уникален номер на поръчката: 00116-2023-0038

„Канална дератизация, дезинсекция, дератизация и дезакаризация /ДДД обработки/ срещу инсекти и гризачи в детските градини, детски ясли, общински социални центрове и други обекти с общественно предназначение, прилежащите им територии  и тревните площи, на Община Лом”
В предмета на обществената поръчка са включени следните дейности:
1.         Дезинсекции – методи и средства за унищожаване на вредните членестоноги – паразити и преносители на инфекциозни и инвазионни болести по хората и животните.
2.         Дезакаризация – обработка срещу кърлежи на зелени площи на места с обществено предназначение.
3.         Дератизации – методи и средства за унищожаване на гризачи. Включва дейности в закрити помещения и канална обработка срещу гризачи.
Минималния брой за канална обработка на шахтите е 587 бр.
Съгласно чл. 3 от Наредба № 1 от 05.01.2018 г. заложените дейности имат за цел унищожаване или намаляване числеността на вредителите (патогенни микроорганизми, членестоноги и гризачи), който могат да бъдат причинители, преносители и резервоари на заразни болести по хората и животните.
Извършването на профилактични ДДД обработки на помещения и дворни пространства на общински обекти, съгласно приложен списък в документацията, включва обработката срещу битови насекоми и вредни гризачи.
 

URL: https://app.eop.bg/today/312971

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД